Köpvillkor

ORDERBEKRÄFTELSE

När du slutfört ditt köp skickas en orderbekräftelse till din e-postadress du uppgav i kassan. Är något fel i beställningen bör du omedelbart kontakta oss på e-post stina@godisforalla.se 

PRISER

Priser i butiken anges i svenska kronor och inkluderar moms 12%, frakt tillkommer. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna i butiken utan föregående avisering. 

FÖRETAG/ÅTERFÖRSÄLJARE

Om du är företagskund eller önskar bli återförsäljare, vänligen kontakta oss på: stina@godisforalla.se 

BETALNING

För tillfället tar vi endast betalningar på hemsidan via Swish Handel. Det innebär att när du slutfört din beställning så får du en länk till din app för Swish och betalar genom att godkänna denna. Om du inte har möjlighet att betala på detta sätt så kan du ringa eller maila oss så fixar vi det.  

FRAKT

Fraktkostnad tillkommer med 89 kr på leveranser inom Sverige. 

LEVERANSTID

Normal leveranstid inom Sverige är 5-10 arbetsdagar. Större beställningar kan ta längre tid, i så fall kontaktar vi er. Vi kan inte garantera Postnord/DHL leveranstid som normalt tar 1-2 dagar efter att vi skickat dina varor. 

FÖRSENINGAR

Vi gör vårt bästa för att leverera snabbt, men tyvärr uppstår ändå förseningar ibland och vi garanterar inte leverans till en viss dag. Vid förseningar kontaktar vi dig och du har som kund rätt att häva köpet vid omfattande förseningar. 

LÄNDER

Vi levererar endast inom Sverige. 

VÅRA FRAKTSÄTT

Vi samarbetar med DHL och PostNord vilket är tryggt och snabbt inom Sverige. Paketet levereras till ditt närmaste utlämningsställe eller hem till dig och du blir aviserad via sms, e-post eller brev. 

UPPHÄMTNING PÅ REKO

Du kan i kassan välja Upphämtning på REKO. Det anges då en specifik tid och vilken REKO-ring det gäller. Det är ditt ansvar att hämta din beställning då annars annulleras ordern. Vid förhinder kontakta oss snarast. 

UPPHÄMTNING PÅ GÅRDEN

Du kan i kassan välja Upphämtning på gården. Ring eller maila oss för att komma överens om en tid när du kan komma hit för att hämta. Ordern skall hämtas inom 14 dagar efter lagd beställning, annars annulleras ordern. 

EJ UTHÄMTAT PAKET

Om leveransen inte blir uthämtad debiterar vi dig 150:- för merkostnader som det medför oss samt blir du debiterad för varorna som vi kasserar. 

Ej uthämtat paket räknas inte som hävning av köp. 

REKLAMATION

Om varubrevet eller paketet har en yttre skada, anmäl det direkt på plats hos postombudet för att göra skadeanmälan. Om en vara är defekt eller om vi har packat fel kontakta oss på stina@godisforalla.se och ange vad som är fel så får du information om hur du ska gå till väga. Vi står för kostnaden vid dessa returer. 

VÄDER

Våra produkter är känsliga för fukt, yttre påverkan och värme. Vi packar våra produkter så att de ska klara normala fraktförhållanden, men vi kan inte garantera kvalitén när de skickas om paketet utsätts för extrem värme eller fukt under transport. 

ÅNGERRÄTT

Enligt Distansavtalslagen har du rätt att ångra ett köp inom 14 dagar. Dock gäller inte ångerrätten livsmedel som är ett undantag i lagen och köp av våra produkter kan alltså inte ångras. 

STORA BESTÄLLNINGAR

Våra produkter är ett hantverk och produktionen är småskalig. Vid högtider så som jul och påsk är efterfrågan extra stor och större beställningar bör läggas i god tid före önskat leveransdatum. Vi förbehåller oss rätten att häva större köp och betala tillbaka pengarna om det är så att vi inte kan leverera. 

PERSONUPPGIFTER

De personuppgifter som du lämnar till oss i samband med köp hanteras i enlighet med GDPR. I samband med köp godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att vi skall kunna behandla din order och genomföra köpet samt att bidra med relevanta uppdateringar kring status på din order. Denna behandling är nödvändig för att vi ska uppfylla vårt avtal med dig. De uppgifter som behandlas är 

Identitetsuppgifter – Namn 
Kontaktuppgifter – Adress, E-postadress, Telefonnummer 
Kundengagemang – Uppgifter om vilka produkter du handlat 

Du har enligt GDPR rätt att få ut den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post. 

För att uppfylla ändamålen med vår behandling av dina personuppgifter delar vi dina personuppgifter med företag som tillhandahåller tjänster till oss, t.ex. leverans av dina varor. Dessa företag får endast behandla dina personuppgifter enligt våra uttryckliga instruktioner och får inte använda dina uppgifter för något annat än detta. 

Vår butik sköts av One.com. De ger oss tillgång till e-handelsplattformen som gör att vi kan sälja våra produkter till dig. Dina uppgifter lagras hos One.com, i databaser och i One.com-applikationen. De lagrar dina data på en säker server bakom en brandvägg. 

FORCE MAJEURE

Vi anser oss befriade från förpliktelsen att fullgöra nämnda avtal i händelse av naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut, uteblivna leveranser från underleverantörer samt jämförbara händelser utanför vår kontroll vilka ej skäligen kunnat förutses eller undvikas. 

ÄNDRINGAR AV DESSA KÖPVILLKOR

Vi förbehåller oss rätten att ändra dessa Köpvillkor när som helst, så var vänlig och kontrollera dem regelbundet. Förändringar och förtydliganden träder i kraft omedelbart efter att de publicerats på webbplatsen.