Jamtlis Vårmarknad

Till er som har hittat hit via den digitala torgförsäljningen vill vi säga hej och välkommen men ni kommer vid en dålig tid. 😉
Det finns inga grönsaker att köpa förutom nässlor och köttfrysen ekar tom eftersom vi skickar två djur igen nästa vecka. Men klicka dig vidare och läs om vår gård och vad vi kan erbjuda. Ser du något du blir sugen på och som inte finns just nu maila eller ring oss. Vi förbokar gärna!

Jamtli digital vårmarknad

Godis, drickor och annat gott finns ju alltid att köpa och vi kan både skicka på posten och kommer till utlämningen som Hushållningssällskapet anordnar. Så välkommen hit och hoppas vi ser mer av varandra i framtiden!

Vårmarknaden är som mycket annat detta år digital. Vi har varit med tidigare år och ville såklart vara med även i år. Dels som en del av den digitala torgförsäljningen där ni då blir länkade till oss här. Men också för att jag imorgon kommer vara på plats och prata lite snabbt om REKO. Det känns spännande att det kan vara lokalt och småskaligt även fast vi simmar runt på det världsomspännande nätet.

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *