REKO Östersund

Nu på våren är det hektiska dagar på gården. Hagar ska fixas, frön ska sås och ogräs bekämpas. Men det är ett kul jobb och ännu har vi inte tröttnat på ogräset utan känns mer som en lyx att få ligga på knä med jordiga fingrar.

I år har vi tagit beslutet att pausa mycket av det som görs i köket under odlingssäsongen. Vi vill helt enkelt satsa så mycket som möjligt på odlingen. Vi kommer fortsätta att göra våra drickor för annars blir ganska många kaféer och privatpersoner väldigt besvikna men något godis blir det inte. Däremot kommer vi under sommaren fortsätta torka både det vi vildplockar och det vi odlar.

Med det sagt kommer vi också att skicka två djur till Rafna nästa vecka. Det innebär att vi till midsommar kommer kunna erbjuda nya köttlådor, styckdetaljer och färs igen. Precis som tidigare år väljer vi att BBQ-stycka till sommaren.
Därför har vi till den här veckan lagt ut annons i Östersund om det allra sista köttet från förra omgången. Det är i princip nästan bara en av varje del men skynda att fynda!

Vi har också lagt ut dricka och vårt onödigt starka chilisalt. Vi är så tacksamma över möjligheten att få sälja i REKO och att många väljer att handla vårt kött. Vi svävar lite på moln här hemma varje gång vi får höra kommentarer som att vårt kött smakar som inget de smakat förut. Det är ju precis det vi vill höra. Våra tre års hårt jobb och ett djurs liv resulterar i en oförglömlig upplevelse vid någons matbord.

Vi jobbar på under veckan från tidiga mornar till magiskt vackra kvällar.
Hoppas vi ses på torsdag!

Kor

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *