Ny hemsida

Äntligen så har vi en hemsida! Det känns så bra att kunna ha en att hänvisa till. Lite som att våra lilla gård äntligen har fått en liten bit mark på det världsomspännande nätet. Från oss till er på distans liksom…

För att fortsätta odlingsliknelserna så är det ännu mest småplant här. Det står lite info här och lite där. Det ligger uppe i några få varor i vår webbutik. Du hittar säkert ogräs i form av stavfel, särskrivningar och bilder som hamnar på snedden. Men vi hoppas att ni som besöker oss ändå får den där Långbergets Gårds känslan. Vi har verkligen försökt att få vårt digitala plätt att spegla vår gård.

Känns ju helt fel att jämföra fantastiska Nathalie på Nordiska Stil med skit men å andra sidan vet vi odlare att inget växer utan rätt markbearbetning och gödsling. Det är hon som byggt upp hemsidan med den fina strukturen och allt som gör den så fin. Anna Wilhelmssons otroligt vackra bilder får då stå för det estetiskt vackra i vår odling. Spaljéer, snygga skyltar och annat vackert som sätter guldkant på det praktiska. Våra texter är fröna som gror till att någon (kanske du) handlar av oss.

Som ni märker är vi hänförda av vår nyckläckta skönhet. Titta, nu blev odlingen plötsligt en kyckling! Men det är ju så det är på vår gård. Alla de små bitarna blir tillsammans en (ganska liten) stor enhet.

Välkommen till världen!

Similar Posts

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *