Webbutiken

Enligt önskemål från våra fina kunder finns det nu en webbutik att beställa från. Vi har länge klurat hur vi skulle lösa det men så deltog vi på ett seminarium som Eldrimner. Flera olika mathantverkare berätta hur de byggt upp sin webhandel. Vi fastnade för hur Grisbilen i Flarken löst det med frakt. Vi hade inte tänkt på att det faktiskt gick att göra på det sättet.

Så vad är det för magiskt som gör att vi vågade och kunde? När ni som kund har handlat så kan ni välja mellan olika fraktalternativ. Vissa produkter skickar vi på posten; godis, friluftsmat och annat mathantverk. Andra produkter måste du välja vid vilken REKO-rings utlämning du ska hämta dina varor. Vi kan helt enkelt inte skicka kött eftersom det är fryst. Färska grönsaker skickar vi heller inte på posten.

Nathalie, vårt hemside-geni, har sett till att det inte ska kunna gå fel när ni väljer frakt. Det ska helt enkelt inte kunna gå att välja postpaket för en högrev. Men det finns såklart en massa annat som kan gå fel och som vi inte lärt oss med en hemsida. Så vi försöker lära oss eftersom.

Som alltid när det gäller oss är det människa till människa som gäller. Det går lika bra att ringa in en beställning och finns inte det ni vill ha så fråga! Vi kan fixa det mesta även om riktigt mathantverk ibland tar nån vecka på sig för att bli klart.

Vi hoppas på att hitta fler lokala samarbeten och kunna lämna ut grönsakskassar i sommar när det är säsong. Det går också att välja fraktalternativet att hämta på gården. Men som alltid vill vi att ni kontaktar oss i förväg och bestämmer en tid. Vi har ingen gårdsbutik och det funkar helt enkelt inte att få besök mitt i en karamellsmet eller när vi sorterar djur. Ni, kunder, är det som bär vår verksamhet och då vill vi vara säkra på att ha tid för att verkligen möta er.

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *